|||

Ik ben Julianne, voor veel mensen beter bekend als Juul! Boven de rivieren ‘gewoon’ met een J, beneden de rivieren wordt ‘t standaard uitgesproken als Sjuul 😂

Ik woon nu zo’n 2,5 jaar in Loon op Zand (voor wie het niet kent, de Efteling ligt in onze achtertuin) samen met mijn vriend Tim. Zelf ben ik geboren en getogen in de omgeving van Amsterdam.

We wonen in een klein maar fijn appartementje aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, mijn favoriete shootlocatie, maar ook de plek waar ik graag met onze hond Tommy naartoe ga om een ronde te wandelen. Vervolgens thuis plof ik graag op de bank met een kop koffie of thee en onze poes Simba, met de kaarsjes aan en wat fijne muziek op de achtergrond.

TWP Family is een aftakking van ons moederbedrijf Tim Wouters Photography. Tim richtte dit bedrijf als eerste op, maar kort voordat we gingen samenwonen besluit ik me aan te sluiten bij het bedrijf. Ik zelf heb dan al enkele jaren ervaring in mijn eigen bedrijf. Hierbij fotografeerde ik bruiloften en alles met gezinnen. Tim fotografeert modellen en ook bruiloften. In de eerste zomer dat we elkaar kennen, zien we elkaar amper: een fulltime studie en bijbaan (ik) en fulltime werken (Tim) en in de weekenden bruiloften fotograferen… Pfoe! Dat was heftig. Daarom zijn we samen gaan werken.

Waar we de afgelopen 2 jaar erg gefocust hebben op de bruiloften, is het voor mij nu tijd om mijn hartje te volgen en uit te breiden! Mag ik jou en/of jouw gezin fotograferen? 😄

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Contact

Naar boven

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

X