|||

Met foto's heb je herinneringen voor áltijd: die eerste sugarrush vergeet je niet meer!

Elke shoot is er eentje die op maat is gemaakt zodat het past bij jou

5+ jaar ervaring als fotograaf

Het eerste jaar van je kindje staat natuurlijk bol van alle eerste keren: van de eerste keer de handjes ontdekken tot misschien wel de eerste keer optrekken tot staan of zelfs lopen! Over het algemeen hebben kindjes nog geen suiker binnen gekregen en is de taart op de eerste verjaardag het eerste dat ze krijgen. Lekker Amerikaans is een cakesmash zeker, oh my wat is het heerlijk om kindjes in een taart te zien slaan! Soms vinden ze het maar smerig om al dat geplak aan hun handen te hebben, maar veruit de meeste kindjes vinden het heerlijk, zoiets zoets!

In de fotostudio in Loon op Zand (vlakbij Tilburg) fotografeer ik met plezier deze cakesmashes (en achteraf geniet ik ook nog van de plakkerige knuffels 😉). Ook bij cakesmashes is mijn motto ‘less is more’: niet teveel prikkels voor de kleine, maar gewoon genieten van de taart! Voorafgaand aan de shoot bepalen we in het kennismakingsgesprek

Tijd voor de cakesmash! Je bent ongeveer 10 minuten voor de afgesproken tijd bij de studio zodat je kindje even rustig kan acclimatiseren. Je hebt een net setje verjaardagskleding bij je zodat we wat leuke portretfoto's vooraf kunnen maken. Voor de cakesmash zelf heb je de afgesproken kleding bij je (over het algemeen een romper)

Geniet van de shoot en ontspan! Kindjes voelen het feilloos aan als er druk op ze staat. Mocht het nodig zijn nemen we de tijd. En ik heb ook een aantal trucjes om de kleine te laten ontdooien.

Stuur me een berichtje en we plannen een kennismakingsgesprek in! In dit gesprek bespreken we je wensen en kiezen we een datum. Na afloop van het gesprek stuur ik je een offerte die ik naar aanleiding van je wensen opstel. De vanafprijs voor een cakesmash is €175.

Als ik je de factuur stuur en jij het bedrag betaalt, staat onze shoot definitief in mijn agenda. Het bedrag moet minstens 2 weken voor de shootdatum ontvangen zijn. Tegelijkertijd met het factuur stuur ik een contract op. Dit zorgt ervoor dat wij beiden in alle gevallen weten waar we aan toe zijn!

De shoot is geweest en nu is het tijd voor mij om de foto's te bewerken. Dit doe ik op een professionele manier met onder andere het doen van kleurcorrecties.

Als ik hiermee klaar ben, stuur ik je de link. Vanuit de online en met wachtwoord beveiligde galerij kun jij 5 foto's uitkiezen die standaard bij de prijs inbegrepen zitten. Wil je nog extra foto's kopen? Dat kan voor €15 per stuk.

Op dit moment vraag ik je ook of je prints wil bestellen en bied je daarbij zo nodig alle hulp die je nodig hebt om die keuzes te maken.

Mocht je uitnodigingen voor de eerste verjaardag willen bestellen, kan dit natuurlijk! Ik adviseer je graag vanaf het kennismakingsgesprek.

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Contact

Naar boven

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

X