|||

Met foto's heb je herinneringen voor áltijd: hoe klein je kindje nu is, vergeet je niet meer!

Elke shoot is er eentje die op maat is gemaakt zodat het past bij jou

5+ jaar ervaring als fotograaf

De woorden ‘tijd vliegt!’ zijn super cliché, maar oh zo waar. Nu ik en mijn zusje het huis uit zijn, roept mijn moeder steevast dat ze het zo gek vindt dat het opgroeien zo snel is gegaan.

Met een kinderfotoshoot in de studio of op locatie leg je alle kleine details vast. Wimpers, kleine teentjes, kuiltjes in de wangen… Maar ook emoties en buien van je kindje: een ondeugende blik, een brutale blik, een eigenwijze bui, verlegen of gewoon happy as can be!

Kinderen poseren zoals jij wil is lang niet altijd mogelijk. Soms zijn ze te jong en soms te eigenwijs om instructies te volgen 😉 We gaan mee met de flow, wat geeft je kindje aan wat hij of zij nodig heeft? Vaak zet ik een set neer met bijvoorbeeld een bankje en vanuit daar gaat het vaak helemaal automatisch. Ik heb ervaren dat met rust, muziek en veeeeeel rozijntjes je de leukste foto’s krijgt die uitstralen wie jouw kindje is. Dat is hartstikke waardevol om later terug te zien!

Momenteel ben ik al een aantal jaar werkzaam geweest in het onderwijs en heb ik genoeg ervaring gekregen met kindjes en kinderen die even uit hun schulp moeten kruipen. We hebben de tijd! Meestal duurt een shoot voor het maken van een kinderportret zo’n 30 tot 45 minuten, maar we plannen een uur in voor de shoot. De meeste tijd gaat vaak zitten in het kennismaken en acclimatiseren en dat is helemaal geen probleem. Als het nodig is, nemen we iets langer de tijd voor de shoot dan gepland, maar dat is gelukkig nog nooit nodig geweest!

Tijd voor de fotoshoot! Je bent ongeveer 10 minuten voor de afgesproken tijd bij de studio (of op locatie), hebt wat speelgoed voor je kindje(s) mee en 1 extra outfit. Zorg ook voor iets te snacken. Rozijntjes doen over het algemeen wonderen! ;-)

Geniet van de shoot en ontspan! Laat je kindje maar lekker, voel je niet gestrest als hij niet wil wat wij willen. Ze pikken je stress namelijk feilloos op en dat willen we niet! Lukt het even niet, dan doen we wat rustiger aan. Een kindje pushen heeft geen zin!

Stuur me een berichtje en we plannen een kennismakingsgesprek in! In dit gesprek bespreken we je wensen en kiezen we een datum. Als er bijzondere wensen zijn, stuur ik je na afloop een offerte.

Als ik je de factuur stuur en jij het bedrag betaalt, staat onze shoot definitief in mijn agenda. Het bedrag moet minstens 2 weken voor de shootdatum ontvangen zijn. Tegelijkertijd met het factuur stuur ik een contract op. Dit zorgt ervoor dat wij beiden in alle gevallen weten waar we aan toe zijn!

De shoot is geweest en nu is het tijd voor mij om de foto's te bewerken. Dit doe ik op een professionele manier met onder andere het doen van kleurcorrecties.

Als ik hiermee klaar ben, stuur ik je de link. Vanuit de online en met wachtwoord beveiligde galerij kun jij 5 foto's uitkiezen die standaard bij de prijs inbegrepen zitten. Wil je nog extra foto's kopen? Dat kan voor €15 per stuk.

Op dit moment vraag ik je ook of je prints wil bestellen en bied je daarbij zo nodig alle hulp die je nodig hebt om die keuzes te maken. Vergeet ook de opa's, oma's, tantes en ooms niet; die willen vaak erg graag een mooie foto aan de muur of in een lijstje!

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Contact

Naar boven

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

X