|||

Are You Ready?!

Plan je newbornshoot!

Nu boek je jouw zwangerschapsshoot voor €99 in plaats van €299! Scroll naar beneden en vul je gegevens in. Dan plan ik graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met je!

Wat je krijgt bij je newbornshoot:

- een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek

- professioneel bewerkte foto's

- een digitale galerij met de foto's

- een mini harmonica boekje

Nu tijdelijk voor €99 in plaats van €299!

Waarom TWP Family?

Mijn stijl van fotografie is puur en tegelijk een beetje moody. Een newbornshoot is altijd op maat gemaakt om herinneringen aan de kraamtijd en die inimini details van de baby niet te vergeten. Die eerste weken gaan zo enorm snel en de tijd komt niet meer terug!

In mijn fotoshoots probeer ik alle kleine momentjes vast te leggen. Komt er een broertje of zusje mee naar de shoot? Een kusje, een aai en een knuffel aan de baby zijn de betekenisvolle momentjes die je niet wil vergeten! Tijdens de shoot vraag ik ook of jij/jullie als ouder(s) mee op de foto willen. Ook dit zijn bijzondere foto's, het is jullie mini mensje dat jullie gezin gaat verrijken en waar je nog veeeeeele foto's van gaat (laten) maken!

Een newbornshoot doe ik met de grootste zorg voor de baby. Ik neem de tijd en de rust om mooie foto's te maken en zorg daarbij ook dat het voor jou/jullie als ouder(s) zo ontspannen mogelijk is.

Waardevol

Omdat ik zelf als geen ander weet hoe fijn het is om terug in de tijd te kunnen kijken met fotoboeken, leg ik met heel veel liefde en rust jouw newborn vast. Omdat die eerste weken zo ontzettend snel gaan!

Elke shoot is er eentje op maat gemaakt. Door vooraf al met je door te spreken wat belangrijk voor jou is, krijgen we een ontspannen shoot.

Ik vraag jouw input, luister daar naar en zorg er dan voor dat jij de mooiste foto's krijgt!

Geduldig

Met mijn 6+ jaar ervaring als fotograaf ben ik al een hoop gekke situaties tegen gekomen, waardoor ik van niets meer opkijk! Ik werk er altijd naartoe om de beste foto's te kunnen maken en een oplossing voor problemen te vinden. Van spuitluiers tot ondergeplast worden, tot broertjes en zusjes die er even geen zin in hebben, het komt altijd allemaal weer goed!

Persoonlijk

Ik wil het beste voor jou. Geen ijskoude en keiharde business, maar meedenken met jou. Geen awkward stiltes, maar gewoon lekker kletsen over van alles en nog wat! Zijn er broertjes of zusjes aanwezig bij de shoot? Super leuk, ik betrek ze bij de shoot. En vinden de kindjes het allemaal nog een beetje spannend aan het begin? Dan doen we lekker rustig aan en zoeken we naar een manier waarop we toch aan ieders wensen kunnen voldoen. Geen stress!

Wat krijg je sowieso als je een shoot bij TWP Family boekt?

EEN KENNISMAKINGSGESPREK - om jou te leren kennen en je wensen te bespreken.

JULIANNE - Duhh ;-) Ik zorg ervoor dat het hele proces smooooth en relaxt verloopt. Van de kennismaking tot de shoot en de aflevering van de foto's en prints.

EDITTING & TOUCHUPS - om de foto's perfect te maken, edit ik de foto's. Zo worden ze nog beter!

EEN DIGITALE EN BEVEILIGDE GALERIJ - om jouw favoriete foto's uit te kiezen voor prints en download en om daarna te delen met vrienden en familie. Je bepaalt zelf wie het wachtwoord krijgt.

EEN MINI HARMONICA BOEKJE - makkelijk in je tas te stoppen en mee te nemen om de foto's aan iedereen te kunnen showen!

Een zwangerschapsshoot op een door jou gekozen locatie of in mijn studio van €299 nu voor maar €99? Hit me up en plan je kennismakingsgesprek in!

ABOUT ME

Het gezicht achter TWP Family

Ik ben Julianne, voor veel mensen beter bekend als Juul! Boven de rivieren ‘gewoon’ met een J, beneden de rivieren wordt ‘t standaard uitgesproken als Sjuul 😂

Ik woon nu zo’n 2,5 jaar in Loon op Zand (voor wie het niet kent, de Efteling ligt in onze achtertuin) samen met mijn vriend Tim. Zelf ben ik geboren en getogen in de omgeving van Amsterdam. Voor shoots en bruiloften reis ik door het hele land en wanneer de wens er is, reis ik ook over de hele wereld! 🤩

We wonen in een klein maar fijn appartementje aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Dit is mijn favoriete shootlocatie, maar ook de plek waar ik graag met onze hond Tommy naartoe ga om te wandelen. Vervolgens thuis plof ik graag op de bank met een kop koffie of thee en onze poes Simba, met de kaarsjes aan en wat fijne muziek op de achtergrond.

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Love = love.

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

Deze website wordt op geen enkele manier ondersteund door Facebook. Facebook is een handelsmerk van Facebook Inc.

X