|||

Maar waarom nou TWP Family?

Ja, ik ben professioneel fotograaf. Maar hier geen gerommel en ijskoude handel! Ik vind het belangrijk om tijdens de shoots lol te hebben en met elkaar te kunnen lachen en kletsen. Met mijn foto's hoop ik voor jou de mooiste foto's te kunnen creëren om herinneringen voor het leven te maken. Of het nou een zwangerschapsshoot is of een gezinsshoot. Geen awkward poseren en ongemakkelijke business trucjes, maar gewoon mooie en spontane foto's waar je op hoopt en waar je voor nu altijd trots op kan zijn!

Pakketten

Zwangerschap

Foto's van jouw mooie zwangere buik, binnen in de studio of op locatie? Het kan allemaal! Neem contact met me op en we bespreken je wensen :)

Vanaf €150

Newborn

Ooooh, wat zijn ze klein! Het verwonderd mij nog elke keer als ik weer zo'n klein ukje op de foto mag zetten. Studio of lifestyle shoot, het kan allebei!

Vanaf €200

Kind en gezin

Op de foto met je gezin of familie is altijd aan te raden! Of je nou 1 kindje hebt of een hele familie, alles is mogelijk!

Vanaf €175

ARE YOU READY?

Hierboven zie je de vanaf-prijzen voor een aantal fotoshoots. Voor de meeste shoots ga je het volgende krijgen: een professionele en laid-back fotograaf, een digitale en wachtwoord beveiligde galerij waar je foto’s in afgeleverd gaan worden en een ongedwongen en relaxte fotoshoot om te zorgen dat we juist de spontane en authentieke foto’s kunnen maken!

Heb je bijzondere wensen voor de shoot (als je bijvoorbeeld met de hele familie van 10+ personen komt voor een fotoshoot), of je hebt een andere shoot in gedachten die hierboven niet staat: hit me up! Ik doe bijvoorbeeld ook cakesmashes in mijn studio.

Ik hoor graag jouw ideeën tijdens het kennismakingsgesprek dat we inplannen als je het contactformulier hebt ingevuld!

Frequently Asked Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit etiam porta?

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Contact

Naar boven

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

X