|||

Met foto's heb je herinneringen voor áltijd: die mooie buik vergeet je niet meer!

Elke shoot is er eentje die op maat is gemaakt zodat het past bij jou

5+ jaar ervaring als fotograaf

Die mooie, bolle buik, hoe mooi is het om die vast te leggen met een fotoshoot en nooit meer te vergeten? ♡

Ik hoor áltijd van moeders en vriendinnen om me heen dat ze hun buik gaan missen als het kindje eenmaal geboren is. En dat ze er spijt van hebben dat ze niet genoeg foto's hebben genomen van die mooie ronde bol. Zo zonde, vinden ze zo achteraf. Dat wil ik voor geen enkele aanstaande mama.

Je bent zo ongelooflijk sterk, je draagt en maakt een heel nieuw leven in 9 maanden! Dit is hét moment om jezelf die zwangerschapsshoot te gunnen zodat je voor altijd trots kan terugkijken naar de foto's van je bolle buik. Die laatste loodjes zijn lang niet altijd makkelijk, maar met de shoot is het doel om positieve herinneringen te maken en je prachtig te voelen. Hopelijk vergeet je dan even de ongemakken 😉

In de fotostudio in Loon op Zand, of in de omgeving daarvan zoals op een buitenlocatie in de Loonse en Drunense duinen of in de vele bossen in de omgeving, maken we prachtige zwangerschapsfoto's waar je vol trots naar blijft kijken.

Vergeet na afloop niet: je bent te mooi met die zwangere buik om de foto's alleen maar op je telefoon of computer te laten staan! Ik maak met heel veel liefde een prachtig foto album met gravering of een wall-art.

Tijd voor de fotoshoot. Geniet van je shoot en ontspan! We maken er een toffe tijd van waarin we prachtige foto's maken.

Stuur me een berichtje en we plannen een vrijblijven kennismakingsgesprek in! In dit gesprek bespreken we je wensen en kiezen we wellicht al een datum.

De shoot is geweest en nu is het tijd voor mij om de foto's te bewerken! Je krijgt een online galerij toegestuurd die met een wachtwoord beveiligd is.

Frequently Asked Questions

Een zwangerschapsshoot boek je meestal als je rond de 20 weken zwanger bent. Dan heb je de spannende echo’s gehad en kan je, over het algemeen, lekker gaan genieten! We plannen de shoot uiteindelijk als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Je buik is dan al flink aanwezig, maar we hebben op dat moment maar een inimini kans dat je vliezen in de studio op locatie breken en er een baby’tje ter plaatse geboren wordt 😉 (Geintje!)

Als je contact met mij opneemt, bespreken we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek je wensen. Vanuit daar kan ik je verder adviseren. Nadat je boeking vast staat, stuur ik je een digitale informatiegids toe waar nog allemaal tips en tricks in staan!

Yes, dat kan! Super tof. Geef je wensen aan als we in gesprek gaan met elkaar. Dan kan ik mijn netwerk aanhalen en een offerte voor je regelen.

De studio bevindt zich in Loon op Zand, Brabant. Dat is nabij de Efteling en Tilburg.

Eigenlijk overal! In de omgeving heb je de Loonse en Drunense Duinen die ontzettend veelzijdig zijn. Bossen, zandvlaktes en stranden doen het eigenlijk altijd goed! Je kan ook kiezen voor een binnenlocatie als een oude fabriekshal of iets dergelijks. Hou in zo’n keuze er wel rekening mee dat er extra kosten aan verbonden zijn in verband met de huur van de locatie.

Ja hoor! Bij shoots BUITEN de studio kunnen je kind en/of partner ook mee op de foto. Als je een studioshoot boekt, is dit helaas niet mogelijk aangezien de ruimte daar niet groot genoeg voor is. Ik zal het tijdens het kennismakingsgesprek nog even aan je vragen of er iemand meekomt naar de shoot.

Als mens zeg je als je zoiets hoort vrijwel automatisch iets in de trant van ‘ah joh hou op, je bent prachtig!’, maar uit eigen ervaring weet ik ook dat mensen dat goed kunnen roepen en je het niet gelooft. Mijn doel met een shoot is dat je misschien een micro grammetje trots zal voelen als je de foto’s uiteindelijk ziet en je je misschien toch een ietsiepietsie beetje mooi vindt ♡

Tijdelijke ‘probleempjes’ als acné of wondjes verwijder ik tijdens het professioneel bewerken van de foto’s. Littekens, moedervlekken of zoiets dergelijks verwijder ik nooit, tenzij je mij hier specifiek de opdracht voor geeft. Aangezien aan dit soort werk een hoop extra uren werk verbonden zit (soms zelfs zoveel of zulk moeilijk werk dat ik het moet uitbesteden), kan het zijn dat ik aangeef dat dit extra gaat kosten.

Altijd tof als je zelf iets in gedachten hebt! Deel het vooral via de mail (info@twp-family.nl) of via WhatsApp (06-51988722)!

Mijn snelle en botte antwoord: wat niet! Haha, er zijn zoveel mogelijkheden. Met de bruiloften leveren we erg vaak een album van 30×30 centimeter af en dat is toch echt wel mijn favoriete manier om foto’s te zien. Dat is dus zeker mogelijk, maar kleinere formaten als 20×20 en 15×15 zijn ook mogelijk. Je kunt ook kleine harmonica boekjes bestellen van 7×7 centimeter. Lekker makkelijk om in je tas te gooien zodat je het altijd bij je hebt. Ook wall-art is mogelijk en super tof. Je kunt hierbij voor bijvoorbeeld een Dibond afdruk kiezen: dat is een foto die geplakt is tussen een laag aluminium en een laag plexiglas of acryl.
Liever old school een print in een fotolijstje? Geen probleem, kan ook! Vraag naar de mogelijkheden en ik help je verder.

Omdat ik fulltime werk en ook nog bruiloften fotografeer, kan het op piekmomenten soms iets langer duren voordat je foto’s klaar zijn. Ga uit van 4 tot 6 weken. Soms heb je geluk: dan ben ik eerder!

Ik volg ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Heb je klachten of een positieve (zelf)test? Dan plannen we even een andere datum in voor je fotoshoot. Dat zullen we ook doen op het moment dat ik zelf klachten of corona heb. Als je het zou willen, draag ik tijdens de fotoshoot een mondkapje. Ik snap helemaal als je het spannend vindt! Vertel het mij en dan hou ik er zoveel mogelijk rekening mee.

Contact

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Contact

Naar boven

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

X