|||

Begin deze zomer kwam mijn lieve oud-collega Kim naar de Loonse en Drunense duinen voor haar zwangerschapsshoot. Enkele weken later deden we samen met haar vriend op de valreep nog een shoot: een paar dagen later beviel ze namelijk van haar zoontje! De meeste zwangerschapsshoots vinden plaats tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap. Dit omdat je dan nog (over het algemeen) lekker mobiel bent en we geen kans hebben op spontane weeën tijdens de shoot! 😉 Omdat de tweede shoot met Kim spontaan nog even tussendoor kwam (de papa wilde eigenlijk toch ook nog wel op de foto’s erbij), was ze rond deze shoot al bijna 40 weken! Niet helemaal fijn voor Kim zelf, maar met rustig lopen en de tijd nemen zijn we door het bos gewandeld naar de duinen.


Wauw, ik was zo verrast door de resultaten van de zwangerschapsshoot! Ik heb dan ook erg veel complimenten gekregen over de foto’s. Vooraf had ik alleen maar durven dromen dat ze zó mooi zouden worden. Julianne stelt je heel erg op je gemak en geeft goede tips tijdens de shoot. Ze heeft oog voor detail en ontzettend veel leuke en goede ideeën. Ik ben fan!

Kim

Waar we tijdens de eerste shoot een fantastische zonsondergang troffen, hadden we bij de tweede shoot last van een regenbui die net startte toen wij de bossen inliepen… Vet balen, maar we werden op het laatste deel van de zwangerschapsshoot toch nog getrakteerd op een mooie rode (en dramatische) lucht!

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Contact

Naar boven

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

X