|||

Vul de dingetjes hieronder in om meer informatie te ontvangen!

Heb je vragen? Klik dan het blauwe bolletje rechtsonder aan en stuur je vraag via WhatsApp!

Ik hoor graag van je!

Liefs, Julianne

Waarom TWP Family?

Mijn stijl van fotografie is puur en tegelijk een beetje moody.

In mijn fotoshoots probeer ik alle kleine momentjes vast te leggen. Die kleine momentjes die je vaak al snel vergeten bent later. Dat kan een verliefde blik tussen jou en je partner zijn, maar ook een harde buik. Of een 'knuffel' van een kindje aan jouw buik, waarbij het verhaal ontstaat dat je kindje de baby alvast een knuffel geeft.

Ik leg het plezier en het lachen vast als we met je hele gezin tijdens de zwangerschapsshoot een stukje gaan wandelen en ik jullie opdrachtjes geef om zo spontaan mogelijke foto's te krijgen. Of misschien moet je toch een traantje laten bij de gedachte dat er straks een mini mensje jullie gezin gaat verrijken. Ook dat leg ik vast.

Dat zijn de échte momenten en emoties die een herinnering aan jouw zwangerschap maken.

Waardevol en creatief

Geduldig

Persoonlijk

Omdat ik zelf als geen ander weet hoe fijn het is om terug in de tijd te kunnen kijken met fotoboeken, leg ik met heel veel liefde en rust jouw zwangere buik vast. Zodat je later nog even terug kan denken aan die mooie ronde buik!

Elke shoot is er eentje op maat gemaakt. Door vooraf al met je door te spreken wat belangrijk voor jou is, weet ik precies hoe of wat we gaan doen tijdens de shoot. Ik vraag jouw input, luister daar naar en zorg er dan voor dat jij de mooiste foto's krijgt!

Met mijn 6+ jaar ervaring als fotograaf ben ik al een hoop gekke situaties tegen gekomen! En altijd werk ik ernaar om de beste foto's te hebben en een oplossing voor problemen te vinden. Van spuitluiers tot omkleden in de bossen, tot verregenen wanneer het giet en kids die er geen zin in hebben, het komt altijd allemaal weer goed!

Ik wil het beste voor jou. Geen ijskoude en keiharde business, maar meedenken met jou. Geen awkward stiltes, maar gewoon lekker kletsen over van alles en nog wat! Zijn er kinderen aanwezig bij de shoot? Super leuk, ik doe gerust een spelletje tikkertje of verstoppertje mee! En vinden de kindjes het allemaal nog een beetje spannend aan het begin? Dan doen we lekker rustig aan en zoeken we naar een manier waarop we toch aan ieders wensen kunnen voldoen. Geen stress!

Liever leg ik de pure momenten vast, dan 'gewoon' de zoveelste zwangere buik... Liever de liefde tussen jou en je partner en het baby'tje in de buik, dan hup, even draaien, hand zo, klik, klaar. Liever leer ik jullie een beetje kennen, speel ik verstoppertje met de rondhuppelende kids, dan dat ik een keiharde en ijskoude business woman speel. Liever jullie échte momenten vastleggen op een relaxte manier, dan een shoot vol stress en ook nog onpersoonlijke foto's afleveren!

TWP Family

Julianne Ottenbros

Hoge Steenweg 78

5175 AE, Loon op Zand

Werkzaam in de regio Midden Brabant: Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Tilburg, Oisterwijk en meer

Love = love.

TWP Family is onderdeel van Tim Wouters Photography; KVK 71083707 | BTW ID NL001270054B67

Deze website wordt op geen enkele manier ondersteund door Facebook. Facebook is een handelsmerk van Facebook Inc.

X